La 22a jornada d'handbol escolar aplega 46 equips benjamins, alevins i infantils


  • Comparteix:

Imatge de la jornada de l'any passat

Imatge de la jornada de l'any passat

L'handbol escolar acabarà el curs aquest dissabte amb la 22a jornada organitzada per l'OMET i l'Handbol Sant Cugat. L'activitat, adreçada als equips benjamins i alevins dels Jocs Escolars i els infantils del club santcugatenc, es desenvoluparà a la ZEM Can Llobet i al pav 2 de la Rambla del Celler. Enguany la participació arriba als 46 equips.

La jornada començarà a les nou del matí i acabarà a les nou del vespre, 12 hores ininterrompudes de matxs de totes les categories. Tot i que la majoria de partits tindran lloc a la Floresta; puntualment es disputaran alguns de la categoría infantil, tant femenins com masculins, al pav 2.

Les escoles participants són Ferran i Clua, Joan Margall, La Floresta, Catalunya, L’Olivera, Pi d’en Xandri, Santa Isabel, Turó de Can Mates i Avenç. En categoria infantil prendran part equips d'arreu del territori com CH Igualada, Ramon y Cajal, Creu Alta Sabadell, Lumen, CH Polinyà, CH Esplugues del Llobregat, OAR Gràcia, Òdena, CH Sant Pere de Ribes, CH Salle Montcada i Epic Casino.

Durant el descans entre partits, els jugadors i jugadores disposen de la piscina municipal i servei de bar.

Les semifinals i finals es jugaran totes a la Floresta a partir de les cinc de la tarda. L'entrega de premis s'iniciarà a tres quarts de nou del vespre. Els tres primers de cada categoria rebran copa, excepte els benjamins que rebran medalla per la seva participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.