L'Handbol SC, membre de l'Associació de Clubs Catalans d'Handbol


  • Comparteix:

L'ACCAT, agrupació indepdendent de clubs catalans d'handbol

L'ACCAT, agrupació indepdendent de clubs catalans d'handbol

L'Handbol Sant Cugat col·labora en el nou impuls de visibilitat i presència de l'Associació de Clubs Catalans d'Handbol (ACCAT). Aquesta organització compta amb més de nou anys d'història i està formada per 10 clubs catalans, amb l'objectiu de treballar pel foment i la millora de l'handbol a Catalunya. Malgrat no ser-ne soci fundador, l'Handbol Sant Cugat va entrar dins de l'agrupació pocs mesos després de la seva creació.

Un dels recents objectius de l'ACCAT és ser més visible i tenir més ressò en l'entorn de l'handbol català. Malgrat ser fundada el 26 de juny de 2005, segons el president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, aquesta organització s'hauria de 'donar més a conèixer', motiu pel qual en les darreres setmanes s'ha intensificat la seva activitat des de la comunicació i les xarxes socials.

Fundada per set clubs, OAR Gràcia, Handbol Sant Quirze, Club Balonmano Adrianense, AE Sant Martí Adrianenc, CJH Mataró, CH Sant Esteves Sesrovires i BM La Roca, ara ja en són 10 els seus membres, amb la incorporació de Sant Joan Despí, Salle Montcada i el mateix Handbol Sant Cugat. Sense quota d'inscripció i sense límit de clubs, l'única responsabilitat de les entitats que en formen part és ser participatives i actives en les propostes.

D'organigrama senzill i amb les jerarquies necessàries, el president de l'ACCAT és Tomàs Fernández, expresident de l'OAR Gràcia i també exvicepresident de la Federació Catalana d'Hanbol. En aquest sentit, el president de l'Handbol SC, Davide Bonaccini, assegura que l'Associació de Clubs Catalans d'Handbol no actua sota cap concepte com a contrapunt de la Federació Catalana, a la qual dóna suport.

Davide Bonaccini

L'ACCAT és una associació que ha estat crítica amb la Fedearació, però constructiva. En aquest temps hem donat suport a la Federació.


Les reunions es duen a terme sense una periodicitat concreta, sinó quan les exigències ho requereixen. Trobades en què s'exposen les preocupacions dels clubs membre i es manifesten a la Federació Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.