L'Handbol Sant Cugat femení viu una situació crítica per falta de jugadores


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat femení busca jugadores per al primer equip

L'Handbol Sant Cugat femení busca jugadores per al primer equip

El primer equip femení de l'Handbol Sant Cugat necessita incorporar jugadores per iniciar la temporada després de la marxa de Luz Bruni, Djuna Modrego, Ingrid Regada i Marta Zurriaga a l'OAR Gràcia. El conjunt santcugatenc té 8 jugadores confirmades i necessita entre quatre i sis incorporacions per iniciar la lliga amb garanties.

L'Handbol Sant Cugat necessita incoporar urgentment jugadores per afrontar amb garanties la seva participació a Primera Catalana. La marxa de quatre jugadores a l'OAR Gràcia de Lliga Catalana fa que l'equip es trobi curt d'efectius. La directiva i l'entrenador, Jordi Martín, busquen jugadores per arribar a la xifra mínima que exigeix la federació, 10 fitxes. El club vol tenir entre 14 i 15 per poder suplir baixes que es poden produir per lesió o sanció.

Aquesta és la sisena temporada del sènior femení de l'Handbol Sant Cugat. La pretemporada s'iniciarà dimarts de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.