L'Handbol Sant Cugat presenta els jugadors juntament amb el sènior femení


  • Comparteix:

L'Handbol SC seguirà competint a Primera Catalana / Font: HSC

L'Handbol SC seguirà competint a Primera Catalana / Font: HSC

L'Handbol Sant Cugat presentarà els seus 15 equips i 258 jugadors el divendres 17 d'octubre, en una festa que se celebrarà a les vuit del vespre al pav 3 de la Rambla del Celler on hi haurà el renovat sènior femení del club. Malgrat les dificultats que ha tingut l'entitat per poder mantenir l'equip, s'ha pogut formar un grup de 10 jugadores per poder inscriure's a la competició de Primera Catalana.

L'Handbol Sant Cugat podrà dur a terme la presentació que desitjava des de fa unes setmanes, i això vol dir que podrà mostrar juntament amb la resta d'equips el sènior femení. El president de l'entitat, Davide Bonaccini, ha mostrat la seva satisfacció per un fet que considera un triomf.

Davide Bonaccini

És una molt bona notícia que finalment hi hagi el mínim de jugadores per poder tirar endavant l'equip femení. Vam patir, però finalment podem tenir l'equip a Primera Catalana.


Serà durant aquesta setmana quan s'acabarà de tancar l'equip, amb la possible incorporació d'última hora d'algunes jugadores. Pel que fa a la presentació, desfilaran pel pav 3 de la Rambla del Celler els dos sèniors masculins, dos júniors masculins, tres cadets masculins i un de femení, quatre infantils masculins i un femení i l'equip de veterans.

L'Handbol Sant Cugat ha convidat a l'acte l'alcaldessa, Mercè Conesa, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, el coordinador d'Entitats Esportives, Eloi Rovira, i el president de la Federació Catalana d'Handbol, Tomàs Moral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.