L'Handbol Sant Cugat cau a la pista del Sarrià en el retorn a Primera Estatal


  • Comparteix:

Marc Jordán, protagonista en atac / Font: Handbol Sant Cugat

Marc Jordán, protagonista en atac / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat perd (26-23) a la pista del Sarrià de Ter en el retorn a Primera Estatal. Malgrat el gran paper de Marc Jordán des de la faceta golejadora amb 11 gols i la bona tasca defensiva a nivell col·lectiu, els vermell-i-negres no han pogut superar els sarrianencs en aquesta primera jornada de competició al grup D.

14 temporades després, l'Handbol Sant Cugat ha tornat a competir a la categoria de bronze de l'handbol estatal, tot i que no ha pogut assolir el triomf, això sí, en una pista complicada. Els gironins, setens classificats la temporada passada en aquesta mateixa categoria, ha dominat el partit durant pràcticament tots els minuts, amb el suport d'una afició coneguda per ser molt intensa, malgrat que en cap moment han pogut agafar una distància prou contundent en el marcador.

Els de Joan Sancho han tingut el seu moment a finals de la primera meitat i al principi de la segona, quan han establert un parcial de sis gols a zero que els ha col·locat per sobre en el marcador (11-13). La dinàmica s'ha anivellat i els locals han tornat a fer-se amb el domini del joc, posant-se per davant per la mínima i mantenint la distància per acabar enduent-se una victòria ajustada.

L'entrenador santcugatenc, Joan Sancho, recorda la dificultat de la pista sarrianenca i es mostra satisfet pel joc dels seus jugadors.

Joan Sancho

Estic content, és el primer partit a Primera Nacional en un camp molt complicat, amb molta pressió del públic. Els jugadors han donat la cara.


Pel que fa els gols, Marc Jordán ha tornat a monopolitzar la vessant ofensiva, en especial durant el primer tram de partit. El cap de setmana que ve l'Handbol Sant Cugat estrena categoria a casa, amb la visita de l'Handbol Esplugues al pav 3 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.