L'Handbol Sant Cugat i l'Esplugues retornen la Primera Estatal a la ciutat


  • Comparteix:

Imatge del primer partit de lliga de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

Imatge del primer partit de lliga de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat tornarà a jugar a Primera Estatal com a local aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia davant l'Handbol Esplugues, malgrat no fer-ho al pav 3. El partit corresponent a la segona jornada de lliga es celebrarà al pav 2 per la disputa de la Mitja Marató. Els santcugatencs s'enfrontaran a un equip que ha variat notablement la seva plantilla respecte el curs passat, quan va acabar quart.

La ciutat de Sant Cugat tornarà a viure un partit de Primera Estatal 16 anys després de l'última vegada, tot i no ser a l'escenari habitual per als partits d'handbol. L'Handbol Sant Cugat s'estrenarà al pav 2 contra l'Esplugues, amb la intenció d'aconseguir el primer triomf de la temporada. Un objectiu que també cerca l'equip espluguenc, que ha rejovenit la seva plantilla amb la marxa d'homes d'experiència i l'ascens d'alguns juvenils.

Durant la primera jornada, els espluguencs van perdre a casa (21-31) davant el Sant Martí Adrianenc. Els vermell-i-negres, de la seva banda, van plantar cara a la Unió Esportiva Sarrià, però van caure per 26 a 23. Per tot plegat, el tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, assegura que no pot preveure amb exactitud el treball del rival però assegura que es tractarà d'un matx complicat.

Joan Sancho

Sé que és un equip molt jove, que correrà molt i li posarà moltes ganes. A partir d'aquí, no sé gaire cosa més.


Els vermell-i-negres estan pendents de poder comptar amb Bernat Tous, que s'està acabant de recuperar d'una lesió i que podria reaparèixer a la convocatòria aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.