L'Handbol Sant Cugat debuta a casa amb victòria davant l'Esplugues

L'Handbol Sant Cugat fa valer la seva fortalesa defensiva davant l'Esplugues i suma la primera victòria (24-18) de la temporada a la segona jornada de la Primera Estatal. Els de Joan Sancho han començat freds, però a poc a poc s'han fet amb el control del partit.

Ha estat una victòria còmoda al marcador final, però els de Joan Sancho han hagut de lluitar per superar els del Baix Llobregat, que han començat amb força i s'han mantingut al partit fins als instants finals.

Les pèrdues de pilota i una defensa erràtica han permès l'Esplugues posar-se 5 gols amunt al minut 15, però a partir d'aquest moment, els vermell-i-negres han tornat al partit, s'han posat les piles en defensa i han completat un parcial de 10 a 1 per anar-se'n al descans amb un avantatge de 4 gols.

A la segona part, l'Esplugues ha reaccionat fins a empatar el partit aprofitant uns mals minuts dels locals i fins i tot s'han arribat a posar per davant al marcador. Però Eloi Gutiérrez ha posat el candau a la porteria i, de la mà de Marc Jordan, autor de 10 gols, els de Joan Sancho han tornat a posar distància al marcador fins el 24-18 definitiu.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, s'ha felicitat a l'acabar el partit per la millora col·lectiva dels seus homes.

Joan Sancho

Tothom va elogiar en Marc Jordan perquè va fer 11 gols, però un equip amb un sol jugador guanya. Que les defenses estiguin pendents d'ell fa que els altres estiguin més lliures per marcar.

La setmana vinent, l'Handbol Sant Cugat visita el Gavà a la tercera jornada del grup D de Primera Estatal.