Jordán lidera la taula de golejadors després de dos partits a Primera Estatal


  • Comparteix:

Marc Jordán, un atacant eficaç / Font: Handbol Sant Cugat

Marc Jordán, un atacant eficaç / Font: Handbol Sant Cugat

El jugador de l'Handbol Sant Cugat Marc Jordán és el màxim anotador de tots els grups de Primera Estatal en les dues primeres jornades de competició. El vermell-i-negre ha marcat 21 gols en dos partits, després d'anotar-ne 11 a la primera jornada contra el Sarrià i 10 a la segona contra l'Esplugues.

La Primera Estatal està formada per sis grups, corresponents a sis delimitacions geogràfiques. En el cas de l'equip de Joan Sancho, està enquadrat al grup D, on hi competeixen equips de Catalunya i l'Aragó. I de tots sis grups, el jugador que ha fet més gols en les dues primeres jornades juga a Sant Cugat, i es diu Marc Jordán.

Als seus 21 gols s'hi apropen molt pocs. Al grup dels santcugatencs el que està més a prop d'aquests registres és Gerard Hernández, de l'Handbol Palautordera, amb 17 gols. Al grup C, Jon Bosco, que milita al Trapagaran, amb 19 gols, també sobresurt per la seva capacitat golejadora, això sí, sense arribar als registres de Jordán.

Al grup F, la comparació és més complicada, perquè de moment només s'ha disputat una jornada de competició. Malgrat això, Francisco Javier Grueso amb 11 gols i Sergio Cruzado amb 12, jugadors del Cajasur de Còrdova i el PAN Moguer respectivament, han mostrat una gran capacitat ofensiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.