L'Handbol Sant Cugat bat el Vendrell amb una gran segona part

L'Handbol Sant Cugat s'ha imposat (32-24) al Vendrell, cuer de la classificació, a la quarta jornada del grup D de Primera Estatal. Els de Joan Sancho sumen així el tercer triomf consecutiu a la lliga i certifiquen el bon començament de temporada.

En una primera part avorrida, plena d'imprecisions i pèrdues de pilota, cap dels dos equips no ha aconseguit trobar el camí del gol amb facilitat. Els penedesencs, que arribaven amb la intenció d'imposar un ritme lent, han travat el matx fins al punt que al minut 26 del primer temps el marcador del pav 3 de la Rambla del Celler reflectia un ajustat 7 a 6. Als quatre últims minuts, els jugadors han recuperat l'encert i han tancat el primer acte amb 11 a 9.

El pas pels vestidors ha espavilat els homes de Joan Sancho, que han aconseguit imprimir un ritme molt més alt al matx gràcies al seu esforç defensiu, que els ha permès córrer al contraatac i desplegar el seu joc habitual. A poc a poc han aconseguit desenganxar-se al marcador. Al minut 15 ja dominaven per tres gols i al 20, de sis. Deu minuts de tràmit han tancat el matx amb el 32 a 24 final.

L'entrenador vermell-i-negre, Joan Sancho, atribueix la diferència de gols a la manca d'encert al primer temps.