L'Handbol Sant Cugat supera el Sant Esteve Sesrovires i segueix a la part alta


  • Comparteix:

Nacho Álvarez en una acció del partit contra el Sant Esteve Sesrovires / Foto: HSC

Nacho Álvarez en una acció del partit contra el Sant Esteve Sesrovires / Foto: HSC

L'Handbol Sant Cugat guanya a la pista del Sant Esteve Sesrovires (30-36) a la cinquena jornada del grup D de Primera Estatal. La victòria serveix als vermell-i-negres per fer més gran la ratxa de victòries i sumar la quarta consecutiva de la temporada, que els manté a la part alta de la classificació.

Per primera vegada aquesta temporada els santcugatencs han vist com el rival els marcava 15 gols en el primer període. Una circumstància que els ha fet dubtar i que ha provocat que haguessin de reajustar dinàmiques en el segon temps, amb una major fermesa defensiva i més encert en les situacions d'atac, que en un primer temps no han tingut. Els de Joan Sancho han pujat la intensitat en el joc i això s'ha traduït amb la diferència final de sis gols a favor dels santcugatencs.

El jugador de l'Handbol Sant Cugat Lluís Calvera creu que la clau del triomf ha estat en el canvi d'actitud després del descans.

Lluís Calvera

Els 15 gols rebuts en el primer temps ens havien fet dubtar. Però en el segon temps hem canviat la mentalitat i hem fet un pas endavant, aprofitant que hem arribat millor al final.


Amb vuit punts els santcugatencs són cinquens i ara rebran l'Handbol Palautordera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.