Bernat Tous marxa a Austràlia i serà una baixa sensible a l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Bernat Tous serà baixa a l'Handbol Sant Cugat perquè marxa a Austràlia

Bernat Tous serà baixa a l'Handbol Sant Cugat perquè marxa a Austràlia

L'extrem dret de l'Handbol Sant Cugat Bernat Tous deixa l'equip i marxa a Austràlia. L'entrenador del conjunt santcugatenc, Joan Sancho, parla de baixa 'sensible' i considera que era un jugador únic en la seva posició. Sancho reubicarà Uri Cortés, Gerard March i Guille Dolz, i també comptarà amb algun jugador del sènior B.

Bernat Tous complia la seva segona temporda a l'Handbol Sant Cugat després de diferents experiències a Divisió d'Honor B i Primera Estatal. Tous ha disputat els seus darrers minuts com a jugador vermell-i-negre dissabte a la pista del Sant Esteve de Sesrovires. L'extrem santcugatenc marxa a Austràlia per viure una nova experiència. L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, destaca que l'absència de Tous és una baixa important per a l'equip.

Joan Sancho

No tenim un altre extrem amb aquestes condicions. Era un jugador que sempre disputava la majoria de minuts.


Sancho era coneixedor de la situació de Tous i de la seva marxa, i des de la pretemporada ha buscat solucions. La primera és reubicar els extrems que juguen per l'esquerra i que canviïn de banda. La segona és incorporar algun jugador del planter. Sancho espera que els jugadors que ocupin la nova posició rendeixin i segueixin amb la bona dinàmica de resultats.

Joan Sancho

El canvi de jugadors de posició i algun integrant del filial ens poden ajudar a suplir la baixa de Tous.


L'Handbol Sant Cugat afronta la sisena jornada de lliga rebent diumenge a dos quarts d'una al pav 3 de la Rambla del Celler el Palautoreda, ja sense Bernat Tous.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.