L'Handbol Sant Cuga rep el Palautordera en el primer partit sense Bernat Tous


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat espera acumular un nou triomf / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat espera acumular un nou triomf / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat espera mantenir la ratxa de quatre victòries seguides i allargar una jornada més el bon tram inicial de curs al grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs reben el Palautordera, novè, a dos quarts d'una del migdia, en el primer enfrontament després que Bernat Tous hagi deixat la plantilla. L'únic partit en què Tous no va poder jugar va ser contra el Sarrià de Ter a la primera jornada, precisament l'únic que l'equip de Joan Sancho ha perdut.

Joan Sancho té clar quin és un dels principals ingredients de la recepta per mantenir la plaça a Primera Estatal. Fer-se forts a casa, acumular triomfs al pav 3 de la Rambla del Celler i fer de la pista santcugatenca un feu inexpugnable. I tot plegat, des d'aquesta jornada, sense un dels puntals de l'equip, Bernat Tous. Els santcugatencs duen sense perdre des del primer cap de setmana, i el rival d'aquest diumenge acumula dues derrotes seguides, això sí, contra dos dels tres primers classificats.

Malgrat ser el novè classificat, el Palautordera és el quart equip més realitzador amb 119 gols, una capacitat que es veu reduïda per una debilitat defensiva que el duu a haver rebut 112 gols, una mitjana de 28 per partit. Més enllà de les estadístiques, l'equip del Vallès Oriental es caracteritza per una actitud batalladora i persistent durant tots els minuts de partit, tal com ressalta el tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho.

Joan Sancho

Juguem a casa, i com he dit als jugadors a casa no hem de perdonar. És un dels equips de la nostra lliga i és un partit que tenim l'esperança de tirar endavant.


Més enllà de la baixa de Bernat Tous, Sancho tampoc podrà comptar amb Oliver Bonaccini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.