L'Handbol Sant Cugat cau en el primer desplaçament de la temporada

Imatge del partit de la primera jornada / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat femení perd a casa contra l'Handbol Sant Joan Despí B (20-32) a la 2a jornada del grup C de Primera Catalana. Amb aquesta derrota el conjunt santcugatenc suma dues ensopegades en els dos partits disputats. Les vermell-i-negres segueixen adaptant-se a les nombroses novetats a la plantilla.

Malgrat el resultat final, l'Handbol Sant Cugat ha pogut aguantar el ritme del partit a la primera part, ha sabut aprofitar les ocasions que creava i ha finalitzat el primer temps amb un resultat molt ajustat malgrat anar per darrere (11-13). A la segona part el Sant Joan Despí ha imprès més ritme, ha aconseguit que les santcugatenques no poguessin seguir la dinàmica del partit i ha acabat imposant-se amb una diferència de 12 gols.

L'entrenador del conjunt santcugatenc, Jordi Martín, valora l'esforç de les seves jugadores però insisteix que s'ha de millorar de cara al futur i esperar a la consolidació de l'equip per començar a veure bons resultats, sobretot de cara a la segona volta.