El Mataró avalua la ratxa victoriosa de l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Calvera i els seus companys provaran de vèncer a casa del Mataró / Font: Handbol Sant Cugat

Calvera i els seus companys provaran de vèncer a casa del Mataró / Font: Handbol Sant Cugat

L'Hanbol Sant Cugat posa a prova aquest dissabte a les sis de la tarda el seu gran estat de forma contra un dels clàssics de Primera Estatal, el Joventut Handbol Mataró. Els santcugatencs tenen la baixa d'Oliver Bonaccini i el dubte del seu golejador, Marc Jordán, amb molèsties. El rival és un bloc consolidat, que fa moltes temporades que competeix junt i que suma quatre victòries en les sis primeres jornades.

L'Handbol Sant Cugat vol mantenir el seu paper de revelació al grup D de Primera Estatal. L'equip vermell-i-negre ha guanyat els darrers cinc partits amb un joc ofensiu i amb un procés d'adaptació instantani a la categoria. La setmana passada arribava la primera complicació del curs, amb la baixa definitiva de Bernat Tous, un obstacle que l'equip va solucionar de forma solvent amb victòria contra el Palautordera.

El repte d'aquesta setmana és major que en anteriors setmanes. El Mataró compta amb molta experiència i, malgrat no competir a una pista en què el públic estigui molt a sobre dels rivals, coneix a la perfecció tots els detalls de Primera Estatal. Fins ara ha vençut en quatre enfrontaments i ha caigut en dos, l'últim de forma contundent (40-26), però contra un conjunt que està per sobre de la resta, el Sant Martí Adrianenc.

L'entrenador dels vermell-i-negres, Joan Sancho, recorda que els mataronins són uns clàssics a la categoria.

Joan Sancho

Primer de tot, juguem al seu camp, i sempre és difícil. I és un partit que porten molts anys jugant junts, mai ha patit per baixar.


Jordán no va poder entrenar al principi de temporada i, malgrat haver-se exercitat a les següents sessions, la seva participació és dubte per aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.