L'Handbol Sant Cugat perd a la pista del Sant Martí plantant cara al líder

L'Handbol Sant Cugat ha perdut a la pista del Sant Martí Adrianenc / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat perd (30-26) a la pista del líder invicte, el Sant Martí Adrianenc, a la 9a jornada de Primera Estatal al grup D en un partit que s'ha decidit en el segon temps. Els de Joan Sancho trenquen una ratxa de set victòries consecutives.

L'Handbol Sant Cugat ha caigut després de set jornades consecutives guanyant i ho ha fet a la pista del totpoderós, Sant Martí Adrianenc. Els locals que van reunciar a pujar a Divisió d'Honor B sumen els seus partits per victòries i aquesta jornada no ha estat l'excepció. El primer temps ha estat marcat per la igualtat i amb una defensa molt intensa dels vermell-i-negres que els ha servit per arribar als descans amb avantatge (12-13).

A la represa, els locals han aprofitat les errades en els atacs dels santcugatencs per marcar una diferència de quatre gols en el marcador. El Sant Martí ha mantingut aquest marge per acabar superant (30-26) els santcugatencs. El capità de l'equip, Nacho Álvarez, destaca el bon treball del conjunt i que ja cal pensar en el proper partit.

Nacho Álvarez

Cal veure les coses positives de la derrota i hem competit contra un gran conjunt.

Els vermell-i-negres reben diumenge el Saragossa.