L'Handbol Sant Cugat pretén mantenir el segon lloc a la pista de l'OAR Gràcia


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat vol mantenir el bon rendiment de l'inici de temporada / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat vol mantenir el bon rendiment de l'inici de temporada / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat s'enfronta aquest dissabte a dos quarts d'una a l'OAR Gràcia a domicili, amb l'objectiu de mantenir la segona posició del grup D de Primera Estatal. Santcugatencs i sabadellencs ja es van veure les cares a la pretemporada, quan l'equip de Joan Sancho va caure a mans de l'OAR. Ara bé, a hores d'ara els vermell-i-negres només els supera el totpoderós Sant Martí Adrianenc, mentre que l'equip de Sabadell és vuitè.

11 jornades després o el que és el mateix amb més d'un terç de la competició ja disputat, l'Handbol Sant Cugat ja s'ha guanyat el dret a somiar en ser entre el grup capdavanter del grup D de Primera Estatal malgrat haver tardat 14 anys a tornar-hi. Els santcugatencs són segons en solitari, amb un punt més que Salle Montcada i Granollers, i esperen retenir aquesta posició de privilegi aquest cap de setmana contra un vell conegut.

A la pretemporada els de Joan Sancho van perdre contra el rival d'aquesta jornada, l'OAR Gràcia. Tots dos equips han canviat des de l'estiu, i ara són els vermell-i-negres els que parteixen com a favorits per la seva trajectòria inicial a la competició. La principal complicació per als de Sant Cugat serà la unió de l'OAR, la solidesa del seu bloc, que duu unes quantes temporades competint conjuntament, com ressalta Joan Sancho.

Joan Sancho

És un equip que no té un jugador destacat, juguen molt en conjunt. Has d'estar pendent de tot l'equip. Aquesta és la virtut de l'OAR.


Oliver Bonaccini, encara lesionat, serà l'única baixa per a l'Handbol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.