L'Handbol Sant Cugat topa amb un mur i cau davant l'OAR Gràcia sabadellenc

L'Handbol Sant Cugat no ha pogut amb l'OAR Gràcia

L'Handbol Sant Cugat suma la tercera derrota de la temporada (29-24) a la pista de l'OAR Gràcia sabadellenc a la dotzena jornada del grup D de Primera Estatal. Els vermell-i-negres, que han arribat a perdre de fins a 8 gols a la segona part, mantenen opcions d'acabar la primera volta en posició de fase d'ascens.

L'Handbol Sant Cugat no ha tingut el seu millor dia a Sabadell i s'ha vist clarament superat per l'equip local durant gairebé tot el partit. Només ha aconseguit mantenir la igualtat els primers vint minuts, encara que els sabadellencs han marxat al descans amb avantatge de 3 gols, 14 a 11.

El descans tampoc ha servit per revifar els homes de Joan Sancho, que ho ha provat tot per redreçar el rumb de l'equip, que tenia problemes per tancar el centre en defensa i que no trobava idees en atac. Poc a poc, l'OAR Gràcia ha anat marxant al marcador, amb rendes de fins a 8 gols, i l'Handbol Sant Cugat ja no ha pogut eixugar la diferència.

El capità de l'Handbol Sant Cugat, Nacho Álvarez, assegura que els ha sortit un partit molt dolent, però que s'han de recuperar pels dos propers partits.

Nacho Álvarez

Alguns partits durant la temporada no surten bé, però ja està. I menys quan véns d'una ratxa positiva. Cal seguir treballant i centrar-se en els partits contra el Montcada i el Granollers.

La setmana vinent, els vermell-i-negres reben el la Salle Montcada, un rival directe, a la penúltima jornada de la primera volta del grup D de Primera Estatal.