L'Handbol Sant Cugat juga contra el Granollers el darrer partit de l'any


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat tancar un brillant 2014 amb victòria / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat tancar un brillant 2014 amb victòria / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat visita aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda el Balonmano Granollers per tancar un 2014 ple d'èxits. Els de Joan Sancho s'enfronten de nou a un rival directe a la classificació, quart amb els mateixos punts que els santcugatencs. Els vermell-i-negres arriben a la cita després de caure la setmana passada a casa contra la Salle Montcada, segon classificat.

El primer equip de l'Handbol Sant Cugat espera estrenar amb bones sensacions el seu recent reconeixement com a millor equip sènior santcugatenc de la temporada 2013/14, guardó que ha rebut aquesta setmana en els Premis Esport en Marxa. Els santcugatencs, però, no ho tenen fàcil, ja que visiten el feu del Balonmano Granollers, que en funció de la seva convocatòria pot aplegar jugadors del primer equip, actual tercer classificat a la lliga Asobal.

Els de Joan Sancho, de la seva banda, acumulen per primera vegada aquesta temporada dues ensopegades seguides, això sí, en dos compromisos complicats com ho són un desplaçament a la pista de l'OAR Gràcia i la visita del segon, la Salle Montcada, al pav 3 de la Rambla del Celler.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat assegura que els seus jugadors es troben motivats per obtenir el triomf i marxar de vacances amb la feina feta.

Joan Sancho

L'equip té moltes ganes de guanyar, continuem en una situació privilegiada però hem de tornar al camí de la victòria per marxar tranquil de vacances.


El partit, en el qual no podrà ser Oliver Bonaccini i amb la participació de Marc Jordán molt dubtosa, suposarà el darrer d'un any històric per a l'Handbol Sant Cugat en què l'entitat ha ascendit a Primera Estatal i s'ha endut el títol de Lliga Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.