L'Handbol Sant Cugat cau clarament a la pista del Granollers

L'Handbol Sant Cugat no ha tingut cap opció | Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat cau (32-25) a la pista del Granollers i suma la tercera derrota consecutiva al grup D de Primera Estatal. Els de Joan Sancho tornen a perdre davant un dels equips de la part alta de la taula en un partit en què no han tingut cap opció d'inquietar l'equip local, que se n'ha anat ben d'hora al marcador.

L'Handbol Sant Cugat tanca l'any del retorn a Primera Estatal amb derrota. Els vermell-i-negres, que han signat una primera part de temporada notable, han viscut un desembre negre, amb tres derrotes consecutives contra equips de la part alta de la taula. Aquest dissabte ha estat el Granollers qui ha batut els homes de Joan Sancho, que tenien la baixa de nou del seu màxim golejador, Marc Jordán, per la lesió que va patir fa dues setmanes davant l'OAR Gràcia.

En un partit sense gaire història, un parcial de 7 a 1 als primers minuts ha trencat absolutament el matx. L'Handbol Sant Cugat ja no ha pogut aixecar el resultat i a la mitja part ja perdia de set gols (16-9). A la segona part, les distàncies només s'han mantingut. A la botzina final, set gols de diferència (32-25) i un final d'any agredolç.

El tècnic vermell-i-negre, Joan Sancho, assenyala el mal rendiment en atac com el culpable principal de la derrota.

Joan Sancho

Hem perdut moltes pilotes i hem fallat llençaments i, tot i que hem estat bé en defensa. Però en atac hem estat molt fluixos en atac, amb molt poques idees.

A la tornada de les vacances de Nadal, els vermell-i-negres rebran el Dominicos Zaragoza a l'última jornada de la primera volta.