L'Handbol Sant Cugat és una de les revelacions de la primera volta


  • Comparteix:

Imatge de conjunt de l'equip santcugatenc

Imatge de conjunt de l'equip santcugatenc

L'Handbol Sant Cugat finalitza la primera volta en el grup D de Primera Estatal en sisena posició amb 20 punts. L'equip de Joan Sancho, que tornava a la categoria després de 13 anys a divisions inferiors, ha fet una gran primera part de temporada i està a cinc punts dels dos primers classificats, que disputen la promoció d'ascens.

El conjunt de Joan Sancho és un dels equips revelació de la temporada, tot i que en les darreres jornades ha vist com es trencava la regularitat que el va portar a ser segon i acumular set victòries consecutives. Excepte la derrota contra l'OAR Gràcia, les altres quatre ensopegades dels de Sancho han estat contra equips que, ara per ara, estan per sobre a la classificació, concretament el Sarrià de Ter, el Sant Martí Adrianenc, el Granollers i la Salle Montcada. Aquesta és l'assignatura pendent per a la segona volta del conjunt vermell-i-negre: poder guanyar els rivals directes per estar a dalt.

Bona part de culpa de la gran primera volta dels santcugatencs està en els gols de Marc Jordan, segon màxim golejador a nivell estatal entre totes les categories amb 111 gols anotats en 12 partits que ha disputat, que fan una mitjana de 9,25 gols per partit, la més alta de l'Estat. Jordan destaca la gran primera volta del seu equip, però afirma que són ambiciosos.

Marc Jordan

Ha estat una primera volta molt bona. Ningú no ho pensava abans de començar. Ha estat espectacular, però volem que la segona sigui millor i si pot ser acabar entre els quatre primers.


Els santcugatencs han guanyat deu partits i n'han perdut cinc, quatre d'ells fora del pav 3 de la Rambla del Celler. El proper rival el rebrà a casa aquest diumenge a les dotze del migdia, el Sarrià de Ter, un lloc per sobre a la classificació amb dos punts més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.