L'Handbol Sant Cugat rep el Sarrià de Ter en un partit d'alt voltatge


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat estrena la segona volta en el grup D de Primera Estatal aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia al pav 3 de la Rambla del Celler davant el Sarrià de Ter, equip que està dos punts per sobre dels vermell-i-negres. Els gironins van donar la benvinguda a la categoria als santcugatencs al setembre imposant-se a la seva pista per 26 a 23.

L'Handbol Sant Cugat comença la segona volta davant un rival directe com ho és el Sarrià de Ter. Els gironins són cinquens igualats amb 22 punts al tercer i al quart, que són el Mataró i el Granollers, respectivament. Els santcugatencs estan dos punts per sota i un triomf a casa els permetria igualar amb el Sarrià de Ter a la classificació i mantenir les opcions de ser a la part alta de la lliga.

Els homes de Joan Sancho van trencar la setmana passada una dinàmica de tres derrotes consecutives mentre que els de Girona duen dues victòries seguides, l'última davant el líder, el Sant Martí Adrianenc. En el partit d'anada els vermell-i-negres van pagar la inexperiència, fet que no hauria de passar ara després de quatre mesos de competició com destaca el seu tècnic, Joan Sancho.

Joan Sancho

No tenim més ganes perquè ens van guanyar. Tenim més experiència i és un rival directe a la classificació.


L'Handbol Sant Cugat podria recuperar tots els seus efectius si finalment Oliver Bonaccini entra a la convocatòria, fet que es decidirà a última hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.