L'Handbol Sant Cugat deixa escapar un punt en un partit que tenia guanyat

L'Handbol Sant Cugat deixa escapar un partit que tenia guanyat i al final treu un empat (28-28) davant el Sarrià de Ter en la primera jornada de la segona volta del grup D de Primera Estatal. Els vermell-i-negres han anat per davant en el marcador durant tot el matx, però un parcial de 0 a 5 ha donat avantatge als visitants a 29 segons per al final. En la penúltima jugada els santcugatencs han aconseguit igualar el partit i sumar un punt.

El Sarrià de Ter ha trencat el gel fent el primer gol del partit, però els locals han capgirat el resultat posant-se 4 a 1. Des d'aleshores els vermell-i-negres han tingut avantatges d'un i dos gols fins que en el minut 14 els visitants han aconseguit igualar de nou. L'Handbol Sant Cugat ha tornat a tenir precisió en atac i encert en defensa amb bones aturades d'Eloi, i han tornat a manar en el marcador per agafar el millor avantatge (15-10). L'exclusió en els últims minuts del primer temps de Lluís Calvera ha permès al Sarrià escurçar distàncies i marxar als vestidors amb el 15 a 12.

El segon temps ha tingut el guió del primer, amb avantatges de fins a quatre gols per als locals i amb Eloi Gutiérrez fent grans aturades, ben secundat per un Martí Nicolau precís en els penals. Amb el 27 a 23 en els últims minuts semblava que els vermell-i-negres tenien el partit guanyat i que fins i tot optaven a guanyar l'average de tres gols de l'enfrontament de la primera volta.

Però el Sarrià de Ter ha fet un parcial de 0 a 5 posant-se per davant en el marcador quan tan sols restaven 30 segons. Després del nefast final Lluís Calvera ha salvat un punt en igualar a sis segons per al final. El tècnic de l'equip, Joan Sancho, lamenta els últims minuts del seu equip.

Joan Sancho

No hem sabut jugar els últims atacs i el partit es podia haver escapat. Per sort al final hem aconseguit treure un punt.

L'Handbol Sant Cugat segueix en sisena posició però veu com els primers classificats s'allunyen.