L'Handbol Sant Cugat B és l'equip revelació de Primera Catalana


  • Comparteix:

Imatge de l'equip durant el partit contra La Salle Bonanova Atlètic / Foto: HSC

Imatge de l'equip durant el partit contra La Salle Bonanova Atlètic / Foto: HSC

L'Handbol Sant Cugat B arriba a la darrera jornada de la primera volta situat en posicions d'ascens a Lliga Catalana. Els vermell-i-negres són tercers a Primera Catalana i, tot i ser nouvinguts a la categoria, són l'equip més golejador, però també dels que més gols encaixa.

A falta del partit contra el Palautordera B perquè acabi la primera volta, el filial santcugatenc s'està mostrant com la revelació de la temporada a Primera Catalana. Els nois dirigits per Joan Cinta són tercers amb 19 punts, a dos del líder, el Canovelles. Amb 460 gols són l'equip que més gols marca, amb una mitjana de 32,8 per partit. Per contra, és el segon que més gols encaixa amb una mitjana de 30,42, amb 426 gols encaixats. Malgrat la feblesa defensiva, el conjunt santcugatenc ara mateix està en posicions d'ascens, tot i que l'objectiu principal d'enguany és mantenir la categoria.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat B, Joan Cinta, destaca la bona temporada que està fent el seu equip tot i la seva joventut.

Joan Cinta

Tenim una mitjana d'edat que no arriba a 19 anys. Són jugadors que venen del juvenil i sense experiència. Però la il·lusió ens fa tirar endavant els partits.


Si el filial santcugatenc aconseguís l'ascens, jugaria a la mateixa categoria que ara fa una temporada ho feia el primer equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.