L'Handbol Sant Cugat busca una victòria visitant que no obté des de novembre


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada, quan els santcugatencs es van imposar al Vendrell / Font: Handbol Sant Cugat

Imatge del partit d'anada, quan els santcugatencs es van imposar al Vendrell / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat cerca aquest dissabte a les sis de la tarda al Vendrell el primer triomf com a visitant des de la jornada 7, disputada l'1 de novembre. Els santcugatencs intentaran retallar distàncies a la zona capdavantera del grup D de Primera Estatal.

Fa més de tres mesos que l'Handbol Sant Cugat no sap què és vèncer a domicili. Era l'1 de novembre de l'any passat quan els santcugatencs es van desfer del Joventut Handbol Mataró (23-28), i des de llavors han encadenat quatre ensopegades. Dues d'elles assumibles, contra el líder, el Sant Martí Adrianenc, i el quart, el Balonmano Granollers, i dues d'elles, a priori, sorprenents, contra OAR Gràcia i Esplugues, de la part mitja baixa de la classificació. És una dada que defineix el bon paper d'un recent arribat a la categoria com ho és l'Handbol Sant Cugat, que és sisè amb 23 punts.

El rival d'aquesta jornada, el Vendrell va sucumbir al poder dels de Joan Sancho a l'anada (32-24), però, segons el tècnic, ara els seus jugadors es poden trobar un equip diferent. Els del Baix Penedès, una plantilla veterana, provaran de fer valer la seva intensitat defensiva per dur el matx a un ritme lent. Els vermell-i-negres, de la seva banda, intentaran imposar la velocitat dels seus contraatacs.

Per tot plegat, Sancho adverteix del perill d'un equip que ja fa setmanes que preveu perillós.

Joan Sancho

Jugar contra un equip que s'hi està jugant molt, ja fa setmanes que dic que serà un equip molt més perillós que a la primera volta.


L'entrenador santcugatenc té tota la plantilla disponible per enfrontar-se al Vendrell Handbol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.