L'Handbol Sant Cugat torna a caure com a visitant


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada / Foto: Handbol Sant Cugat

Imatge del partit d'anada / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat cau a la pista de l'Handbol Vendrell (29-23) i prolonga així la mala ratxa a domicili, on no coneix la victòria des de novembre. Després d'un primer temps igualat, en el segon la balança s'ha decantat a favor dels de Vendrell que han acabat guanyant de sis, i deixa els santcugatencs sense puntuar per cinquena sortida consecutiva.

L'Handbol Sant Cugat s'ha vist sorprés al contraatac en el segon temps i no ha sabut contrarrestar aquesta part del joc, perdent així un partit que estava igualat en el primer temps, sense un clar dominador del joc. Un guió semblant al que van viure en la derrota a Esplugues ara fa dues setmanes i que s'està repetint en els darrers enfrontaments com a visitant.

El porter de l'Handbol Sant Cugat, Eloi Gutiérrez, creu que la situació que viu l'equip està una mica contagiada per la relaxació de no tenir un objectiu clar a aquestes alçades de la temporada, estant lluny de l'ascens i el descens.

Eloi Gutiérrez

El problema és que ara estem lluny dels llocs capdavanters i també dels llocs de perill. Hem de treure més ganes per guanyar ja que no tenim cap objectiu marcat.


La següent setmana els santcugatencs juguen a casa i reben el Sant Esteve Sesrovires.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.