L'Handbol Sant Cugat rep el Sant Esteve Sesrovires mirant amunt a la taula


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat / Foto: Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat rep aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia el Sant Esteve Sesrovires en matx corresponent a la 20a jornada del grup D de Primera Estatal. Els vermell-i-negres busquen tornar a sumar victòries per estar a la part alta de la classificació i lluitar per estar entre els quatre primers.

L'Handbol Sant Cugat busca recuperar el nivell assolit en la primera volta i que no està acabant d'arribar en les últimes jornades. Un triomf en els últims quatre enfrontaments han dut els vermell-i-negres a allunyar-se de la part alta i situar-se en terra de ningú, sisens, a cinc punts del cinquè, la UE Sarrià. Després de la bona primera volta i de certificar amb un gran marge de temps la permanència els santcugatencs es proposen el repte de quedar el més amunt possible en el primer any a Primera Estatal 14 anys després.

El Sant Esteve Sesrovires per la seva banda ha anat de menys a més durant la temporada. Després del matx de la primera volta els del Baix Llobregat només havien sumat una victòria en cinc partits, però poc a poc han anat escalant llocs per ser ara en una còmoda novena posició. És per això, que el tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, creu que és una bona oportunitat per sumar els dos punts.

Joan Sancho

Els jugadors volen guanyar, però quan no hi ha un objectiu clar costa més. Els equips de baix són més perillosos i el Sant Esteve no és un equip de baix i esperem guanyar.


El balanç dels santcugatencs després de 19 jornades disputades és d'11 triomfs, un empat i set derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.