L'Handbol Sant Cugat masculí suma el segon triomf en cinc jornades

L'Handbol Sant Cugat guanya (26-24) contra el Sant Esteve Sesrovires en la 20a jornada del grup D de Primera Estatal. Els vermell-i-negres s'han imposat davant els rivals amb firmesa i han guanyat la partida en un final de matx molt disputat.

L'encert ofensiu local ha protagonitzat els primers minuts de la primera part. A diferència dels rivals, els vermell-i-negres han aprofitat la rapidesa de jugadors com Marc Jordan per fer-se amb el domini del matx. Els homes de Joan Sancho han superat la defensa sesrovirenca buscant situacions d'1 contra 1. Tot i això, els visitants han pogut retallar distàncies al final del primer temps apostant per un joc més agressiu i directe, i han arribat al descans amb una diferència de 3 gols (12-9).

A la represa els vermell-i-negres han buscat el gol però s'han topat amb l'encert del porter rival. Els visitants han aprofitat l'avinentesa per escurçar distàncies amb contraatacs ràpids. Tot i això, l'Handbol Sant Cugat no ha perdut pistonada i ha pogut controlar el matx fins el final del partit.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, creu que tant la primera part com la segona s'han jugat bé.

Joan Sancho

La primera part ha estat bé, sobretot defensivament. A la segona part hem fallat tres llançament però havíem creat la situació per xutar.

La setmana vinent els santcugatencs jugaran a domicili amb l'Handbol Palautordera.