L'Handbol Sant Cugat rep un dels quatre colíders de Primera Estatal, el Mataró


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat / Foto: Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat rep aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia el Mataró, el rival més en forma de la competició que suma 11 victòries consecutives i que s'ha situat colíder a la lliga. El partit corresponent a la 22a jornada enfronta un conjunt santcugatenc que només ha perdut un partit com a local i un equip maresmenc que no coneix la derrota des que els homes de Joan Sancho els van superar en el partit de la primera volta (23-28).

L'Handbol Sant Cugat arriba a la 22a jornada en una còmoda sisena posició i amb un balanç com a local de nou victòries, un empat i una sola derrota. Tot i la dificultat dels vermell-i-negres de sumar triomfs a domicili els homes de Joan Sancho mantenen la distància amb els seus perseguidors i aspiren encara a enxampar la UE Sarrià, cinquè amb quatre punts més. Per seguir amb l'esperança necessiten guanyar un Mataró a qui ja van superar en el partit d'anada quan els santcugatencs arribaven a situar-se en quarta posició amb el meritori triomf a la capital del Maresme.

Però el Mataró arriba a Sant Cugat com l'equip més temible de la lliga en aquests moments. Després de la derrota davant l'Handbol Sant Cugat els mataronins van arribar a ser vuitens i estar a vuit punts del líder, l'aleshores intractable Sant Martí Adrianenc. La reacció de l'Handbol Mataró va ser fulminant i des d'aquell partit no coneix la derrota. Després d'empatar els seus dos següents desplaçament els mataronins han acumulat 11 victòries consecutives per escalar posicions i situar-se colíder empatats amb la Salle Montcada, el Sant Martí Adrianenc i el Granollers.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, destaca que el rival està una molt bona dinàmica i que espera que sigui aquesta setmana quan es trenqui.

Joan Sancho

Quan un equip té confiança tot surt bé. Ells van canviar d'entrenador al principi i els va costar, però ara estan molt bé tot i que esperem trencar la dinàmica.


El balanç a la lliga de l'Handbol Sant Cugat és de 12 victòries, dos empats i set derrotes. La celebració del 22è Trofeu Ball Esportiu Ciutat de Sant Cugat al pav 3 farà que el partit se celebri al pav 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.