L'Handbol Sant Cugat empata contra el Mataró en un partit vibrant

L'Handbol Sant Cugat empata amb el Joventut Handbol Mataró (33-33) al partit corresponent a la 22a jornada del grup D de Primera Estatal. Com la darrera jornada a Palautordera, els de Joan Sancho han deixat escapar la victòria a l'última jugada del partit. Les derrotes del Gavà i de l'Stadium Casablanca suposa a més que l'Handbol Sant Cugat aconsegueixi la salvació matemàtica a falta de vuit jornades en la temporada del seu retorn a Primera Estatal.

L'Handbol Sant Cugat ha rebut l'equip més en forma del seu grup, el Joventut Handbol Mataró. Els maresmencs sumaven 11 victòries consecutives i 15 partits, precisament des de l'anterior partit davant els vermell-i-negres, sense perdre i arribaven com a colíders. Els visitants s'han presentat al pav2 de la Rambla del Celler fent gala de la seva potent primera línia, liderada pel braç d'un David Pedragosa indesxifrable durant gairebé tot el partit per la defensa santcugatenca. 12 gols al final del partit i ha estat autor del gol que posava els 4 gols de distància al marcador (6-10).

Aquesta diferència ha obligat Joan Sancho a demanar temps mort. La xerrada ha posat les piles al santcugatencs que amb un contraatac liderat per Marc Jordán han posat l'empat a 16 al marcador. L'Handbol Sant Cugat ha aprofitat l'embranzida i ha marxat al descans amb dos gols d'avantatge (19-17) aprofitant la bona feina de Martí Nicolau.

Precisament Nicolau ha estat el protagonista de l'inici de la segona part amb dues bones aturades, però ha vist la targeta vermella per una falta en un contraatac. L'expulsió no ha desconcentrat els de Joan Sancho, que han trobat en Adrià León una font regular de gols. La seva bona feina, la regularitat de Marc Jordán, que avui també s'ha vestit d'assistent, i l'agressivitat de Dani Ferrer han estat les notes positives de la segona part, en què els vermell-i-negres han arribat a marxar de tres gols. Els mataronins han reaccionat i han empatat quan faltaven dos minuts. Oriol Cortés ha tornat a posar per davant els santcugatencs en una jugada elaborada, però els visitants han pogut respondre quan només restaven set segons.

El tècnic de l'equip, Joan Sancho, reconeixia estar molt satisfet dels seus jugadors tot i lamentava el gol de l'empat als darrers segons.

Joan Sancho

Quan es va a totes, es pot guanyar o perdre. Hem fet un gran partit contra un gran equip que no perdia des del partit contra nosaltres. Llàstima de l'últim gol, però estic molt content amb l'equip.

La setmana vinent, els santcugatencs visiten el Sant Joan Despí a la 23a jornada del grup D de Primera Estatal.