L'Handbol Sant Cugat vol sumar els primers punts a la Copa davant el Vic


  • Comparteix:

Imatge d'un partit de l'HSC femení aquesta temporada

Imatge d'un partit de l'HSC femení aquesta temporada

El sènior femení de l'Handbol Sant Cugat afronta el primer compromís a casa de la Copa Federació amb la visita del Vic. Les de Jordi Martín rebran aquest dissabte a un quart de nou del vespre al pavelló de la Floresta un conjunt de característiques similars al santcugatenc. Els dos equips tanquen la classificació sense punts després de la primera jornada.

L'Handbol Sant Cugat vol aprofitar al màxim aquesta competició que a efectes d'ascensos o descensos no té cap repercusió, ja que la Copa es considera una prolongació de la temporada. Però entre els al·licients que té per als equips que hi competeixen, hi ha el d'aconseguir almenys el títol en joc. En aquest sentit, l'Handbol Sant Cugat juga amb les màximes aspiracions tot i que el seu principal objetiu és treballar per conformar l'equip de la temporada que ve.

Aquest dissabte santcugatenques i vigatanes es juguen sumar els primers punts a la Copa ja que els dos equips van perdre els seus respectius compromisos a la primera jornada per molt poca diferència. La mateixa igualtat que el tècnic del Sant Cugat, Jordi Martín, preveu per aquest compromís.


Jordi Martín

És un equip que pels resultats és semblant a nosaltres. Van quedar sisenes del seu grup,com nosaltres, a la primera part de la lliga per tant suposo que serà un partit força igualat.


Serà baixa en el conjunt santcugatenc Neus Sanjuan, lesionada fa més d'un mes, però s'espera el seu retorn per després de Setamana Santa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.