L'Handbol Sant Cugat visita la pista del Sant Quirze per mantenir la sisena plaça


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat visita la pista del Sant Quirze aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia en la 24a jornada del grup D de Primera Estatal. Els vermell-i-negres busquen la segona victòria consecutiva a domicili per mantenir la sisena plaça a la classificació. Els santquirzencs esperen mantenir el gran rendiment protagonitzat des del relleu a la banqueta al Nadal.

L'Handbol Sant Cugat va trencar la setmana passada a la pista del Stadium Casablanca una ratxa de quatre mesos i mig sense guanyar fora de casa i aquesta jornada torna a jugar a domicili amb la intenció de sumar de nou el triomf. Els vermell-i-negres reben un Sant Quirze a qui va guanyar (37-27) a la primera volta, però que ara presenta unes credencials ostensiblement millorades.

I és que els santquirzencs van arribar a l'equador de la temporada en última posició, amb només dues victòries en 15 partits. Ara bé, el canvi d'entrenador ha provocat una reacció brutal en la plantilla, que ha guanyat cinc dels 10 darrers compromisos, període en el qual no ha perdut cap enfrontament a casa. A més, l'equip ha recuperat la millor versió d'un dels seus jugadors més talentosos, Jordi Altés, que la temporada passada era a les files del juvenil del FC Barcelona.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, descriu aquests canvis i avisa dels perills d'un equip així.

Joan Sancho

Des que ha canviat d'entrenador ha perdut molt pocs punts. Està jugant molt bé, i com a equip, col·lectivament, deuen jugar molt millor que a la primera volta.


De la seva banda, els santcugatencs són sisens però tot just un punt per sota està un Sant Joan Despí, que anhela prendre-li la plaça quan resten sis partits per disputar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.