L'Handbol Sant Cugat suma la segona victòria consecutiva fora a Sant Quirze


  • Comparteix:

Dani Ferrer ha marcat nou dels gols dels vermell-i-negres / Foto: Handbol Sant Cugat

Dani Ferrer ha marcat nou dels gols dels vermell-i-negres / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat confirma el final de la seva maledicció fora de casa amb la segona victòria consecutiva lluny de Sant Cugat davant el Sant Quirze (28-31). Dos triomfs seguits han posat punt final a quatre mesos sense guanyar lluny de Sant Cugat pels de Joan Sancho, que consolida la sisena posició al grup D de Primera Estatal.

L'Handbol Sant Cugat es va treure l'espina de sumar dos punts a domicili la setmana passada davant l'Stadium Casablanca i ha confirmat la tendència aquest diumenge a Sant Quirze del Vallès. Els de Joan Sancho han construït la seva victòria en una contundent primer part, especialment en defensa, ajudats per un esplèndid Eloi Gutiérrez a la porteria. Els santquirzencs només han pogut anotar sis dianes per les 15 dels santcugatencs, que han marxat amb un còmode avantatge de nou gols.

Al segon temps, els santquirzencs han pogut retallar distàncies de forma lenta però regular i s'han arribat a posar a dos gols (24-26) quan faltaven sis minuts per acabar el partit, però els vermell-i-negres han sabut tancar el partit als últims minuts. Amb aquesta victòria, recolzada als braços de Marc Jordán i Dani Ferrer, autors de 10 i 9 gols respectivament, els santcugatencs mantenen el coixí de tres punts respecte al Palautordera, setè classificat. El cinquè, el Sarrià de Ter, ja queda molt lluny, a sis punts.

L'entrenador dels vermell-i-negres, Joan Sancho, assegura que tenen la sisena plaça a l'abast, però que cal guanyar dos dels partits que resten.

Joan Sancho

No és que sigui fàcil perquè tenim rivals molt complicats. El Granollers que és colíder, el Montcada que encara pot pujar... Però l'objectiu és ser sisens. Ho tenim encarrilat però hem de guanyar dos dels quatre partits que quedne.


La jornada vinent, els santcugatencs reben l'OAR Gràcia a la 26a jornada del grup D de Primera Estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.