Joan Sancho deixarà de ser entrenador de l'Handbol Sant Cugat a final de temporada


  • Comparteix:

Joan Sancho durant la fase d'ascens

Joan Sancho durant la fase d'ascens

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, deixarà el càrrec a final de temporada. El tècnic santcugatenc, que deixarà el seu lloc després de tres temporades, ha confirmat a Cugat.cat que no seguirà, però es reserva fer públiques les raons fins a final de curs.

Joan Sancho deixarà el club a Primera Estatal, el seu objectiu quan va assumir el comandament de l'equip santcugatenc. Després de salvar la categoria pels pèls a la primera temporada a Lliga Catalana, el tècnic va aconseguir donar la volta a la tendència i va adjudicar-se el títol a la segona. A més, es va imposar amb contundència a la fase d'ascens a Primera Estatal, que es va disputar al pav 3 de la Rambla del Celler.

Aquesta temporada, l'equip va arrencar amb una força sorprenent en el retorn a Primera Estatal i va ocupar plaça d'ascens durant moltes jornades gràcies a una ratxa de set victòries consecutives. Amb el coixí de punts acumulat, quan van començar a arribar les derrotes, l'equip vermell-i-negre tenia ja l'objectiu complert i en el darrer tram de curs ha redreçat el rumb fins a gairebé assegurar-se la sisena posició.

Joan Sancho ha confirmat que plegarà a final de temporada i assegura que les raons les comunicarà quan acabi la lliga.

Joan Sancho

Podeu confirmar que no seguiré. Les raons ja les comunicaré a final de temporada, quan tot hagi acabat.


El tècnic santcugatenc dirigirà encara tres partits més, la setmana vinent a pista del Montcada, s'acomiadarà del pav 3 davant el Granollers i tancarà la lliga a Saragossa davant Dominicos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.