L'Handbol Sant Cugat vol anotar-se a Terrassa la segona victòria a la Copa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Handbol Sant Cugat femení buscarà la segona victòria a la Copa Federació aquest dissabte a partir de tres quarts de sis de la tarda a la pista del Terrassa. El conjunt santcugatenc, quart classificat, amb dos punts, s'enfronta a un rival directe que només ha sumat un punt de l'empat aconseguit a la primera jornada d'aquesta competició.

Les de Jordi Martín tenen una bona oportunitat per obrir un petit forat amb els equips que tanquen la classificació, Terrassa i Vic, i recuperar la tercera plaça que han cedit després de perdre amb el líder.

L'equip santcugatenc es troba en un bon moment de la temporada tot i haver perdut dos partits en aquesta Copa, l'últim davant el Banyoles, que lidera la classificació amb solvència sense haver perdut cap partit. Aquesta jornada però les de Jordi Martín afronten un compromís més assequible que els hauria de permetre sumar dos punts més. El rival és un vell conegut de la lliga i, com diu Martín, tenen opcions de victòria.


Jordi Martín

És un rival que coneixem i tenim possibilitats de guanyar. Els partits que hem jugat amb elles sempre han estat molt igualats.


A la lliga cada equip s'ha fet amb el triomf com a local, tot i així les santcugatenques confien a tornar amb la victòria d'un partit que afronten amb tot l'equip disponible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.