L'Handbol Sant Cugat cerca trencar la teranyina defensiva de la Salle Montcada


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat provarà d'imposar-se a la dura defensa montcadenca / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat provarà d'imposar-se a la dura defensa montcadenca / Font: Handbol Sant Cugat

Duel d'alçada al grup D de Primera Estatal entre l'Handbol Sant Cugat i la Salle Montcada. Els santcugatencs visiten els montcadencs aquest dissabte a un quart de nou del vespre per seguir apropant-se a la sisena posició, objectiu al tram final de curs dels de Joan Sancho. La Salle exhaureix les opcions de la seva lluita particular, en aquest cas encara més ambiciosa. Els de Montcada, millor defensa de la categoria, són quarts i quan resten tres partits per acabar el curs es troben a només cinc punts del líder, el Sant Martí Adrianenc.

Només dos equips han estat capaços de vèncer la resistència del pav 3 i endur-se el triomf de Sant Cugat. Un d'ells, el rival aquesta jornada dels vermell-i-negres. La Salle Montcada, millor defensa del grup D de Primera Estatal amb el registre més baix de gols encaixats de la categoria, va deixar els de Sancho amb només 21 gols, la marca més baixa del curs. Així doncs, el principal repte dels de Sant Cugat, que en aquesta ocasió sí que podran comptar amb Marc Jordán, serà desfer l'entremat defensiu dels montcadencs.

El rival espera exhaurir les poques opcions que li resten d'acabar la temporada entre les dues primeres posicions, mentre que l'Handbol Sant Cugat continua treballant per lligar la sisena posició. Amb sis punts en joc, quatre són els que separen els de Sancho amb el setè, el Sant Joan Despí. L'entrenador dels vermell-i-negres, Joan Sancho, ressalta la capacitat defensiva del rival.

Joan Sancho

És un equip molt complicat, és molt difícil fer-li gols, ha fet una temporada magnífica. És un dels dos contra els quals hem perdut al nostre camp.


Quim Sebrià, amb una lesió a l'espatlla, i Marc Aballí seran baixa per als santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.