L'Handbol Sant Cugat planta cara però cau a la pista de la Salle Montcada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat / Foto: Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat cau derrotat (26-24) a la pista de la Salle Montcada, quart classificat, i es queda a un punt de certificar la sisena plaça quan resten dues jornades per acabar la lliga. Els vermell-i-negres han anat a remolc en el marcador, però sempre a prop d'un dels equips aspirants a jugar la promoció d'ascens.

L'Handbol Sant Cugat ha plantat cara a una de les defenses més fortes del campionat i ha estat capaç d'anotar 24 gols, però que han estat insuficients per sumar cap punt. Al descans, els montcadencs duien un avantatge de tres gols i tot i que els santcugatencs han provat d'eixugar la diferència no ho han aconseguit. Tot i que el parcial del segon temps ha estat favorable als vermell-i-negres al final han acabat perdent per dos gols.

La bona notícia per als homes de Joan Sancho és que el seu immediat perseguidor, el Sant Joan Despí, ha perdut a la pista del Dominicos Saragossa. Ara és el Palautordera el setè classificat amb tres punts menys, però amb l'average particular favorable a l'Handbol Sant Cugat.

El proper partit dels santcugatencs serà la setmana vinent davant el Granollers B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.