Joan Sancho disputa l'últim partit de lliga com a local amb l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Dani Ferrer serà un jugador important davant el Granollers | Foto: Handbol Sant Cugat

Dani Ferrer serà un jugador important davant el Granollers | Foto: Handbol Sant Cugat

Joan Sancho s'acomiada de la Primera Estatal com a local aquest cap de setmana, i ho fa contra un rival temible. L'Handbol Sant Cugat s'enfronta al líder, el Balonmano Granollers B, aquest diumenge a dos quarts d'una, en un matx que es disputarà al pav 2 de la Rambla del Celler. Malgrat que encara restarà la competició de Copa Catalunya, el tècnic disputarà l'últim partit de lliga com a entrenador de l'equip vermell-i-negre a Sant Cugat.

Comiat amb repte tant majúscul com atractiu. Joan Sancho dirigirà per última vegada l'Handbol Sant Cugat com a local en competició domèstica, malgrat no fer-ho a la seva pista habitual, el pav 3. Els santcugatencs només necessiten un punt per obtenir l'objectiu marcat des de l'assoliment de la permanència, el d'acabar en sisena posició. Un punt pel qual hauran de suar de valent si volen que arribi aquest cap de setmana.

I és que davant tindran l'equip amb més qualitat de la categoria, i alhora un dels que compta amb més joventut. El Granollers B lidera la classificació al grup D de Primera Estatal amb 22 victòries en 28 partits, un balanç forjat amb una plantilla farcida de campions d'Espanya en categories inferiors i jugadors amb projecció de disputar Lliga ASOBAL i competicions europees.

De fet, tal com destaca el tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, en l'actual conjunt granollerí hi ha tres o quatre jugadors que ja han disputat la Copa EHF.

Joan Sancho

Té jugadors que són campions d'Espanya en una categoria o una altra, i tres o quatre que estan jugant a Europa amb el primer equip. Això marca la diferència.


A l'anada, els de Sancho van caure (32-25) contra el Granollers B. Els santcugatencs hauran de fer front a la cita amb una dificultat afegida, les baixes sensibles de Marc Jordán, Quim Sebrià i els seriosos dubtes de Marc Aballí i Martí Nicolau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.