El Granollers atropella l'Handbol Sant Cugat en un partit sense història


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat perd clarament (26-47) davant el Granollers a la penúltima jornada del grup D de Primera Estatal. Els granollerins necessitaven la victòria per certificar el seu accés a la fase d'ascens i no han tingut pietat d'uns vermell-i-negres amb moltes baixes.

L'Handbol Sant Cugat acomiadava la temporada amb baixes importants. Marc Jordán i Lluís Calvera, les referències de l'equip, no estaven disponibles i, a més, Joan Sancho no ha pogut comptar ni amb Quim Sabrià ni amb Nacho Álvarez. Per tant, la tasca titànica de tombar el líder era encara més difícil. Els granollerins arribaven a Sant Cugat decidits a certificar l'ascens i des de bon principi han manat en el marcador.

Amb una defensa molt pressionant, han deixat sense idees els vermell-i-negres, que sense els seus habituals fars en atac no han sabut com atacar la rereguarda granollerina. Els visitants, a més, han desplegat tot el seu talent en atac i han marcat gols per tots els gustos, fent inútils els esforços de la defensa i porter santcugatencs. Un parcial de 0 a 7 passats els 15 minuts ha trencat definitivament el partit, que ha arribat al descans (10-20).

A la represa, els santcugatencs han amagat amb reaccionar amb un parcial de 4-1, però una sèrie d'exclusions que han arribat a deixar els vermell-i-negres amb tres jugadors de pista, han propiciat la reacció visitant. Fins al final ha estat un partit plàcid per al Granollers, que s'han fet un fart de marcar gols al contraatac, especialment el potentíssim Mahmadou Gassama, un extrem dret que ja ha jugat força partits amb el primer equip, fins i tot en competicions europees.

L'entrenador vermell-i-negre, Joan Sancho, assegura que les necessitats del Granollers i les baixes santcugatenques han marcat la diferència.

Joan Sancho

Hi ha molts factors. El Granollers s'ho jugava tot i nosaltres res. Ells tenien tot l'equip i nosaltres no. El resultat és dur, no perquè no hagi estat merescut, sinó perquè perdre així l'últim partit és complicat.


L'Handbol Sant Cugat tancarà la lliga la setmana vinent amb la visita al Dominicos de Saragossa, que ha de guanyar per tenir alguna opció d'eludir el descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.