L'Handbol Sant Cugat inicia la Copa Catalana davant el totpoderós Sant MartÍ


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat inicia la Copa Catalana davant el Sant Martí Adrianenc / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat inicia la Copa Catalana davant el Sant Martí Adrianenc / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat ha quedat enquadrat al grup B de Copa Catalana amb el Sant Martí Adrianenc, l'Esplugues i el Sant Esteve Sesrovires. Els santcugatencs debuten dissabte a la pista del Sant Mardtí Adrianenc, conjunt que jugarà la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata. Els dos primers classificats i els tres millors tercers dels quatre grups accediran als vuitens de final.

L'Handbol Sant Cugat ha finalitzat la lliga en sisena posició en el retorn a la Primera Estatal, fet que suposa la millor classificació de la seva història. Els vermell-i-negres afronten una nova competició, la Copa Catalana. El sorteig els ha deparat un grup complicat amb el Sant Martí Adrianenc amb qui s'han vist a les cares a la competició domèstica amb dues derrotes pels santcugatencs. L'equip de Sant Adrià disputarà la fase d'ascens. Precisament els del Besós seran el primer rival dissabte a tres quarts de set de la tarda.

La segona jornada també serà com a visitants a la pista de l'Esplugues i tancaran la Copa a casa amb la visita del Sant Esteve Sesrovires. L'entrenador de l'equip, Joan Sancho, creu que és una bona oportunitat per seguir competint fins a final de temporada.

Joan Sancho

La Copa és una nova motivació i demostrar també la nostra bona posició a la lliga regular.


Gavà, Sabadell, Granollers i Sarrià en el grup A i Joventut Mataró, Sant Quirze, Sant Joan Despí i Palautordera competiran al grup C.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.