Triomfs visitants a les jornades d'handbol escolar de l'OMET a Can Llobet


  • Comparteix:

Imatge del Santa Isabel celebrant el triomf

Imatge del Santa Isabel celebrant el triomf

L'Esplugues, l'OAR Gràcia, el Santa Isabel i el Ramon y Cajal es proclamen campions de la 24a edició de les jornades d'handbol escolar de l'OMET disputat a Can Llobet. El torneig ha estat dividit en quatre categories, infantil masculí i femení, aleví i benjamí. Els organitzadors s'han mostrat satisfets amb una proposta que serveix de cloenda per a la temporada de l'handbol santcugatenc.

L'Esplugues s'ha proclamat campió en categoria infantil femení en imposar-se per 11 a 16 a l'Handbol Sant Cugat en un partit lluitat fins el final. En la mateixa categoria, però en masculí, i en un enfrontament d'infart ha estat l'OAR Gràcia qui s'ha imposat per la mínima (26-27) a l'Igualada.

Després de les dues finals infantils, ha arribat l'hora dels benjamins i alevins, que han jugat simultàniament els seus partits. En aleví, el Ramon y Cajal s'ha enfrontat al Turó de Can Mates, i en benjamí, el Santa Isabel a l'Igualada. El resultat ha estat idèntic en les dues finals i amb un marcador de 14 a 21 s'ha imposat el Ramon y Cajal i el Santa Isabel.

Amb aquest acte l'OMET clou la temporada de l'handbol fins al curs vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.