L'Handbol Sant Cugat guanya el Granollers B i jugarà la semifinal de Copa


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat guanya (35-22) els quarts de final de la Copa Catalana davant el Granollers B i jugarà les semifinals de la competició. Els sancugatencs han estat superiors en totes les fases del matx malgrat enfrontar-se a un rival davant el qual no van poder guanyar en cap dels dos partits de lliga. Els de Joan Sancho jugaran davant el Mataró a les semifinals que es disputen dissabte de la setmana vinent a Blanes.

L'Handbol Sant Cugat ha fet un gran partit i ha estat superior al rival tant en actitud com en joc. Els santcugatencs han dominat el matx en detriment d'un Granollers B que ha anat a remolc des de l'inici. Contundents en defensa i resolutius a l'àrea contrària, l'Handbol Sant Cugat han anat augmentant la diferència de gols i han arribat al descans amb un determinant 20-9 al marcador.

A la represa, els locals han continuat amb la bona dinàmica i han assolit una diferència de 13 gols que han mantingut tot el segon temps. El Granollers no ha pogut fer res davant d'un Sant Cugat que no ha deixat de creure en cap moment i que ha acabat emportant-se el partit i l'eliminatòria amb un contundent 35-22.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, opina que la semifinal serà complicada a causa del fet que la motivació serà menor que contra el Granollers.

Joan Sancho

La semifinal serà complicada. El Mataró és un bon equip però ens costarà motivar-nos com amb el Granollers.


L'equip santcugatenc disputarà la semifinal contra el Club Joventut Handbol Mataró.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.