L'Handbol Sant Cugat disputa la Final a Quatre de Copa Catalana a Blanes


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat se les veurà amb el Joventut Handbol Mataró / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat se les veurà amb el Joventut Handbol Mataró / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat se cita amb la història aquest cap de setmana amb la participació a la Final a Quatre de la Copa Catalana, que se celebra a Blanes. Els santcugatencs disputen a les cinc de la tarda les semifinals de la competició contra el Joventut Handbol Mataró i, en cas de triomf, s'assegurarien una plaça a la Supercopa Catalana, on es veurien les cares amb el FC Barcelona o el Balonmano Granollers. L'altra semifinal serà entre el primer i segon equips de l'Handbol Bordils.

Després de dues eliminatòries en què, contra tot pronòstic, l'Handbol Sant Cugat s'ha desfet de dos conjunts de major categoria com La Roca i BM Granollers B, els vermell-i-negres s'enfrontaran al Joventut Handbol Mataró en el darrer pas per fer història i no tan sols ser a una final, sinó saber del cert que s'enfrontaran la pretemporada que ve a un dels dos equips catalans de Lliga Asobal.

Ara bé, els perills dels dos anteriors contrincants es van veure minvats pel fet que tots dos es van prendre la competició amb certa relaxació. No obstant això i arribats a aquest punt, l'ambició de l'Handbol Sant Cugat en una cita d'aquest perfil, inèdita a l'entitat, és majúscula, com ressalta un dels seus homes clau, Lluís Calvera.

Lluís Calvera

No ens esperàvem trobar-nos aquí, i ara que estem a semifinals ens la prenem amb moltes ganes i la volem guanyar com sigui.


El Joventut Handbol Mataró ha acabat en quarta posició a la competició domèstica dels santcugatencs, el grup D de Primera Estatal, però l'enfrontament directe s'ha tenyit de color vermell-i-negre, amb triomf (23-28) a l'anada dels de Sancho a pista del Joventut Handbol i amb empat (33-33) al pav 3 de la Rambla del Celler a la tornada. En la copa, els mataronins han arribat a aquesta semifinal després de desfer-se a vuitens de la UE Sarrià i a quarts de l'OAR Gràcia.

Per al partit, seran dubte Quim Sebrià i Oriol Cortés per part de l'Handbol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.