Armand Rubiño es converteix en el nou entrenador de l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Armand Rubiño en el centre és el nou entrenador de l'Handbol Sant Cugat / Font: Cathandbol

Armand Rubiño en el centre és el nou entrenador de l'Handbol Sant Cugat / Font: Cathandbol

Armand Rubiño és el nou entrenador de l'Handbol Sant Cugat en substitució de Joan Sancho. Rubiño arriba del cadet de la Roca, on ha finalitzat quart al Campionat d'Espanya, i també ha estat seleccionador català cadet durant set anys on ha sumat tres medalles d'or i tres de plata a l'Estatal. El nou tècnic ha estat presentat a la plantilla aquest dilluns i ha dirigit la primera sessió d'entrenament.

Ha arribat un canvi d'etapa i de cicle a la banqueta de l'Handbol Sant Cugat després de la marxa de Joan Sancho. Sancho ha dirigit l'equip durant tres temporades on ha aconseguit situar l'equip a Primera Estatal amb la millor classificació a la història de l'equip, una sisena plaça i un subcampionat de Copa Catalana. El relleu és Armand Rubiño, tot un campió d'Europa de jugador amb el Bidasoa ara fa 20 anys.

Rubiño té una àmplia experiència com a entrenador després de dirigir la Roca en etapes de base i la Canonja i el Vendrell en categoria amateur. El nou entrenador vermell-i-negre ha dirigit aquesta última temporada la Roca amb el qual ha obtingut una quarta posició al Campionat d'Espanya. Rubiño també ha estat seleccionador català cadet durant set anys amb tres estatals guanyats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.