L'Handbol SC rebrà el Barça el 21 d'agost a les semifinals de la Supercopa


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat rebrà el Barça al pav 3 el 21 d'agost.

L'Handbol Sant Cugat rebrà el Barça al pav 3 el 21 d'agost.

L'Handbol Sant Cugat jugarà davant el Barça, actual campió d'Europa i de lliga, al pav 3 de la Rambla del Celler a les semifinals de la Supercopa Catalana el divendres 21 d'agost en una hora encara per determinar. Els santcugatencs disputen aquesta competició després de quedar subcampions de la Copa Catalana.

Serà un dia històric el que viurà l'Handbol Sant Cugat el divendres 21 d'agost quan rebrà el Barça, actual dominador de l'handbol mundial. El conjunt de Xavi Pascual ha tancat una temporada brillant on ha guanyat els set títols en joc. Campió de la Supercopa Catalana, Supercopa d'Espanya, Copa Asobal, Copa del Rei, Lliga, el Mundial i la Copa d'Europa. Els blaugranes inicien la pretemporada el 3 d'agost.

L'Handbol Sant Cugat disputarà aquest partit amb pocs dies de pretemporada i amb l'estrena del nou entrenador, Armand Rubiño, i les quatre incorporacions, el porter Gerard Esparza, el central Marc López i l'extrem Edgar Sans del juvenil del Barça i l'extrem Bernat Tous.

L'altra semifinal de la Supercopa enfronta el Bordils i el Granollers. La final serà el 28 d'agost a Blanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.