Prova de foc en l'estrena oficial d'Armand Rubiño amb l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat va perdre al pav 3 contra el totpoderós Barça

L'Handbol Sant Cugat va perdre al pav 3 contra el totpoderós Barça

Armand Rubiño debuta a Primera Estatal amb l'Handbol Sant Cugat en un dels reptes més complicats de tota la temporada, la visita a la pista del Joventut Handbol Mataró. El partit, que es disputarà dissabte a les sis de la tarda, enfrontarà els santcugatencs a un dels millors equips de la categoria, i a més ho farà amb alguns homes clau amb molèsties. El porter Eloi Gutiérrez és dubte, el golejador Marc Jordán no està en les millors condicions i Pau Masllorens és baixa per una lesió al peu.

Repte de nivell i dificultats afegides. Amb aquesta situació debuta Rubiño com a entrenador vermell-i-negre, en una il·lusionant segona campanya a Primera Estatal en la qual l'equip pretén fer-se amb un nom a la categoria. El primer pas per fer-ho és, probablement, el més complicat de tots. La pista del Joventut Handbol Mataró és de per si un feu difícil, però encara ho és més si s'afegeixen l'ambició i perspectives dels mataronins aquest any, que ho han guanyat tot a la pretemporada.

Qui també ho ha guanyat tot ha estat l'Handbol Sant Cugat, amb victòries contra Sant Martí Adrianenc i Granollers B en el Torneig de Festa Major de Sabadell, contra Sant Vicenç dels Horts i, l'última, contra Esplugues. Més enllà d'aquests enfrontaments, altra menció mereix la semifinal de la Supercopa Catalana, en què els vermell-i-negres van caure contra el Barça.

Ara bé, Rubiño haurà de fer front al fet probable que no pugui comptar amb el seu porter titular, Eloi Gutiérrez, que té molèsties al canell, i espera poder tenir el nou porter del primer equip, Gerard Esparza, que va ser baixa en l'últim amistós. Marc Jordán, amb dolor a l'espatlla dreta, també forçarà per jugar i qui no hi podrà ser segur serà Pau Masllorens, lesionat a principis de setembre per dos mesos.

Malgrat tot, Rubiño demana als seus homes que facin el seu joc i defensin fort per provar de treure un bon resultat.

Armand Rubio

El Mataró està molt fort, ha guanyat tots els partits a pretemporada i a casa seva és un rival encara més fort. Nosaltres anem a fer el nostre joc.


L'últim precedent és favorable als vermell-i-negres, quan van vèncer els mataronins a les semifinals de la Copa Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.