L'Handbol Sant Cugat s'acull al pav 3 per sumar el primer triomf del curs


  • Comparteix:

Imatge del partit de la setmana passada a Mataró / Font: Handbol Sant Cugat

Imatge del partit de la setmana passada a Mataró / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat debuta com a local aquesta temporada contra l'Handbol Palautordera a la recerca del primer triomf al grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs es volen acollir als ànims de la seva afició aquest diumenge a partir de dos quarts d'una del migdia per oblidar la derrota del cap de setmana passat contra el Joventut Handbol Mataró. El matx suposarà el debut en competició domèstica del nou tècnic, Armand Rubiño.

Malgrat l'ensopegada de la primera jornada, Rubiño ha assegurat que veu els seus homes animats, amb la sensació d'estar duent a terme un bon treball per, com a mínim, igualar els resultats de la temporada passada. Davant tindran un rival que també va caure en el partit inaugural, en el seu cas a casa i contra la Unió Esportiva Sarrià, i que basa el seu potencial en l'experiència i el bloc.

Amb moltes temporades a les esquenes construint un projecte amb el mateix tècnic, el Palautordera té en la velocitat i els u contra u les seves principals armes, reforçades amb una excel·lent capacitat de penetració. Per tot plegat, el tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, lloa l'experiència dels visitants, una qualitat que considera clau.

Armand Rubiño

Ens espera un partit difícil perquè és un equip que també va perdre. És un equip amb gent experimentada, es basen en la velocitat de pilota.


Rubiño tindrà l'única baixa de Pau Masllorens, que segueix recuperant-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.