L'Handbol Sant Cugat ho té tot de cara per sumar el primer triomf del curs


  • Comparteix:

L'Handbol SC buscarà els primers punts de la temporada contra el Lleida Pardinyes / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol SC buscarà els primers punts de la temporada contra el Lleida Pardinyes / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat disputa el segon partit com a local davant l'Handbol Lleida Pardinyes a la tercera jornada del grup D de Primera Estatal. El partit serà diumenge a dos quarts d'una del migdia al pavelló de Sant Cugat. Els santcugatencs encara no han sumat cap triomf i la visita del cuer és una bona ocasió perquè trenquin amb aquesta mala ratxa. La clau, segons Armand Rubiño, és mantenir la calma quan estiguin per davant en el marcador i acabar de concretar el partit.

Atès als resultats negatius de les dues primeres jornades, l'Handbol Sant Cugat afronta el matx d'aquest diumenge a casa davant l'Handbol Lleida Pardinyes amb la necessitat de sumar els primers punts de la temporada. Una victòria vermell-i-negre suposaria un punt d'inflexió en l'equip per tal de remuntar el vol i esvair els fantasmes de les jornades anteriors, segons afirma Armand Rubiño, que de moment encara no ha sumat cap punt en competició domèstica.

El rival, l'Handbol Lleida Pardinyes, tampoc arriba en el seu millor moment. Encara no ha pogut sumar cap punt i ocupa l'última posició del grup D de la Primera Estatal. Ara bé, en els darrers partits, ha perdut de vuit i deu gols, a diferència dels vermell-i-negres, que en el primer matx van perdre d'un gol i en el segon de tres. Tenint en compte que la setmana que ve els santcugatencs tenen un desplaçament complicat a Saragossa davant el Pilar, els convé assegurar els primers dos punts aquest cap de setmana.

Pel que fa a la falta d'ambició, Rubiño opina que l'equip no l'ha perdut tot i que considera que és normal que hi hagi neguit quan els resultats no arriben.

Armand Rubiño

Estar jugant i no aconseguir els resultats que esperes pot fer que comencin els nervis però, crec que l'equip està bé. Hem d'acabar de concretar els partits i iniciar un camí de bons resultats.


L'equip de Sant Cugat té les baixes de Pau Masllorens i de Marc Aballí, tots dos per lesió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.