A l'Handbol Sant Cugat se li escapa el triomf a l'últim segon a Sant Joan Despí

L'Handbol Sant Cugat ha empatat a la pista del Sant Joan Despí / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat empata (24-24) a la pista del Sant Joan Despí a la jornada 6 del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs han dominat el partit en tot moment i han marxat al descans amb un avantatge de 9 a 12. Els locals han aconseguit l'empat a dos segons per al final del partit. Els d'Armand Rubiño ocupen la desena posició amb dues victòries, un empat i tres derrotes.

L'Handbol Sant Cugat continua sense guanyar lluy del Pav 3 de la Rambla del Celler. Els santcugatencs han estat a un sol pas de sumar el primer triomf a domicili, però s'ha escapat en els darrers segons del matx.

Ha estat un partit marcat per la superioritat dels vermell-i-negres. que han anat per davant del marcador en tot moment. A la mitja part, el marcador era favorable als santcugatencs per 9 a 12.

A la represa, el domini ha estat vermell-i-negre, però els locals han capgirat el marcador amb el 19 a 18. Els santcugatencs han reaccionat i han situat el 21 a 24 a falta de tres minuts per acabar el partit. L'exclusió d'Héctor Gómez ha deixat l'equip d'Armand Rubiño en inferioritat numèrica i ha cedit l'empat final a 24. El tècnic, Armand Rubiño, destaca la progressió defensiva de l'equip a les darreres jornades.