La Primera Estatal rep dos vells coneguts, Handbol SC i Salle Bonanova


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit de fa dues temporades entre l'Handbol Sant Cugat i La Salle / Font: HSC

Imatge d'arxiu d'un partit de fa dues temporades entre l'Handbol Sant Cugat i La Salle / Font: HSC

L'Handbol Sant Cugat i La Salle Bonanova tornen a veure's les cares dues temporades després, un enfrontament entre dos vells coneguts que es viurà diumenge a dos quarts d'una del migdia. Els d'Armand Rubiño han de millorar en contundència per definir partits, faceta que els va faltar el cap de setmana passat i que va fer que no es poguessin endur el triomf de Sant Joan Despí. Els barcelonins, recent ascendits, només han guanyat un partit en sis jornades.

Durant el seu pas per Lliga Catalana, l'Handbol Sant Cugat i La Salle Bonanova van protagonitzar duels vibrants, alguns dels quals van ser clau per a l'ascens dels santcugatencs. Els nois entrenats llavors per Joan Sancho van assolir l'anhelat ascens a Primera Estatal només una temporada abans que ho aconseguís la Salle. Ara, tots dos conjunts tornen a veure's les cares en contexts diferents.

Els santcugatencs treballen per tornar a demostrar que són un dels equips sòlids del grup D de Primera Estatal en la seva segona participació consecutiva en la categoria, mentre que la Salle lluita per sortir de les posicions de perill i segueix adaptant-se al tercer esglaó de l'handbol estatal. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, assegura que la força del rival està en el joc col·lectiu.

Armand Rubiño

És un equip que juga molt ampli, i que té un bon joc col·lectiu, és més que jugadors puntuals. El perill és que porten pocs punts.


Pau Masllorens segueix sense poder jugar i Rubiño tindrà el dubte d'Oliver Bonaccini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.