L'Handbol Sant Cugat s'enfronta al repte més difícil: la pista del líder


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat torna a la pista d'un dels grans de la competició / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat torna a la pista d'un dels grans de la competició / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat afronta aquest dissabte a les set de la tarda el repte més complicat del grup D de Primera Estatal: la visita a la pista del líder de la competició, el Sant Martí Adrianenc. Els santcugatencs arriben a la cita després de superar el cap de setmana passat La Salle Bonanova en una demostració de creixement defensiu i de millora col·lectiva. El Sant Martí va trencar fa una jornada la imbatibilitat del Joventut Handbol Mataró.

El Sant Martí Adrianenc viu una complicada realitat pel mal endèmic de l'esport amateur: fa ja temporades que, per mèrits esportius, haurien de militar al segon esglaó de l'handbol estatal, la Divisió d'Honor Plata, però les barreres administratives i financeres fan que els adrianencs segueixin a Primera Estatal i, mantenint el bloc de jugadors, mantinguin uns resultats envejables.

Aquesta temporada no n'és una excusa i a través del seu joc àgil i d'alguns noms de prestigi com els germans Miquel i Víctor Torres i el pivot Pol Camats han arribat al lideratge, donant un cop a la taula fa tot just una setmana davant el fins llavors imbatut Joventut Handbol Mataró a domicili (27-31).

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, destaca l'alt nivell del rival.

Armand Rubiño

És un equip que juga ràpid, que està defensant bé i que té homes perillosos.


Pau Masllorens segueix amb la seva recuperació mentre que Oliver Bonaccini, amb un procés febril durant la setmana, arribarà amb certs dubtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.